Oyun Kuralları ve Yasaklama Politikamız

Ariva

Active member
Yönetici
🔰 Yönetici
8 Eyl 2023
34
21
Merhaba KnightAriva Ailesi;

🤬 Oyun İçi Yetkililere ve Oyunculara Hakaret
Oyun içinde hiçbir yetkiliye hakaret edilemez. Aşağılayıcı kelimeler kullanmak yasaktır ve cezası ilgili yetkilinin takdirine bağlıdır. Karşınızda bulunan kişinin bir oyun yetkilisi olduğunu, size yardım amacıyla orada bulunduğunu unutmayın. Diğer oyunculara yönelik saldırgan tavırlar da yasaktır ve bu durumlarda oyun içi blockchat sistemini kullanarak engelleme yapabilirsiniz.

🔐 Hesap Güvenliği
Kimsenin kişisel bilgilerini arkadaşlarıyla, yakın dostlarıyla vb. kişilerle paylaşmaması gerekmektedir. Karakter çalınma işlemlerinde şifrenizi paylaşmışsanız olabilecek her şeyin sorumluluğunu kabul etmiş olursunuz.

🛑 İllegal Program Kullanımı
Oyun içerisinde her türlü üçüncü parti yazılım ve program kullanımı yasaktır. İzin verilen yazılımlar, mouse/pedal gibi donanım entegreli tuş kombinasyonu yapan yazılımlardır. Diğer tüm yazılımlar yasaktır. Gerekli olduğunda GM, uzaktan bağlantı ile kontrol etme hakkına sahiptir. Güvenlik endişeleriniz varsa, dosya paylaşımını kapatarak uzaktan bağlantı üzerinden destek alabilirsiniz. Uzaktan bağlantı verirken dosyaları aktarmak veya GM'yi oyalamaya çalışmak, karşıdaki oyuncunun da banlanmasına neden olur. Oyunumuzu temiz tutmak için bu katı kurallar gereklidir ve her oyuncu bu kuralları kabul etmiş sayılır.

💸 TL - KC İtem ve Karakter Satışı
Oyun içi TL ile item, gb, karakter satış mesajları atmak yasaktır.. Bu satışlar sırasında ödemeler veya item alıp geri vermeme durumunda sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir ve MykoRED ekibi olarak herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimizi bildiririz.

⚔ Komutan (Savaş Kaptanı) Kullanımı
Savaş Kaptanları, oyun içi ticaret, hakaret, kişiyi rencide edecek sözler, Spam/flood yapamazlar, Boss'lar için yardım çağrısında bulunamazlar. Aksi halde kaptanlıkları silinecektir.

👑 Krallığın Kullanımı
Krallar; oyun içi ticaret, hakaret, kişiyi rencide edecek sözler, Spam/flood yapamazlar, Boss'lar için yardım çağrısında bulunamazlar. Aksi takdirde krallıkları düşürülecektir.

👑 Krallığın Şartları
Krallık Sistemi, haftalık olarak ilk 10 klanın başkanları arasından oyla seçilmektedir. Her hafta ilk 10 clanın başkanı otomatik olarak aday gösterilir. Premium ve belirli bir National Point'e sahip olan kullanıcılar 24 saat içinde krallık NPC'sine giderek oy kullanılabilir. 24 saat sonrasında krallar otomatik olarak seçilir ve oylama panel üzerinden takip edilebilir.

⚠ KnightAriva sunucularına giriş yapan herkes, bu kuralları okumuş sayılmaktadır; bu kurallara uymayanlar, karakteri ya da bilgisayarı süreli veya süresiz olarak banlanabilirler.
⚠ Lütfen, yukarıda belirtmiş olduğum kurallara uymaya özen gösteriniz.
⚠ KnightAriva, hesap yasaklamaları ve askıya alındıktan sonra herhangi bir kanıt gösterme mecburiyeti bulunmamaktadır.
⚠ KnightAriva, maddeleri değiştirme ve düzenleme hakkını saklı tutar.


CEZALAR / YAPTIRIMLAR


SUÇİlk Suçİkinci SuçÜçüncü Suç
Küfürlü, Saldırgan, Tahrik Edici KonuşmaPM BlockPM Block + Hapis30 Gün Hesap Kapatılması
Özel Mesaj Yolu İle Oyuncuları Dolandırmaya ÇalışmakBilgisayar Ban
3. Parti Websiteleri veya Private Serverlar İle İlgili Reklam YapmakBilgisayar Ban
Oyuncu faaliyetlerine kasıtlı olarak engel olmak veya oyun içinde huzursuzluk vermekHapis3 Gün Hesap Kapatılması30 Gün Hesap Kapatılması
Bug KullanımıBilgisayar + Hesap Ban
N.P.TBilgisayar + Hesap Ban
Kurallara aykırı olarak NP kazanılmasıNP SilinmesiNP Silinmesi + HapisHesap Ban
Uygun olmayan klan ismi veya amblemiKlan bozulur ve Klan Liderinin hesabı süresiz Olarak kapatılır.
Uygun olmayan Kral ve Commander AnonslarıChat BlockHapis30 Gün Hesap Kapatılması
GM’ler İle Kaba Şekilde Konuşmak Veya Özel Mesaj İle GM’lere Spam YapmakGM Kararı

Bilinçli Olarak AFK Yada Aktif Partilere MOB Çekmek.1 Günlük Karakter Attack Ban Devam Edildiği Halde Pc Ban'a Kadar Gider.
Karakter Alım Satım Ve benzeri AktivitelerYasak Olduğu Sürece Alan Ve Satan Karakterler Süresiz Ban yer.

Colony Zone'de AFK Olan Bir Oyuncuyu Sürekli Rezleyip ÖldürmekNational Point Sıfırlanması ve Hapis İşlemi
Karakter SoymaBilgisayar + Hesap Ban
 
Üst Alt